Mi történik a karrier coaching folyamata során?

A karrier coaching során megoldásközpontú, dinamikus és személyreszabott módszertan segítségével dolgozunk azon, hogy újraértelmezzük a karrier és a munka fogalmát, valódi célokat találjunk és vonzó, a személyiségeddel és értékrendeddel összhangban lévő jövőképet és stratégiát fogalmazzunk meg és dolgozzunk ki lépésről lépésre.

Mondd csak, boldog vagy a jelenlegi munkáddal?

Hiszem, hogy a munkánkkal képesek vagyunk kifejezni a személyiségünket és akkor tudunk teljes egészében boldogok lenni azzal, amit csinálunk, ha megtaláljuk benne önmagunkat. 

A hétköznapjaink legnagyobb részében dolgozunk, nem mindegy hát, mi az, amit ilyenkor csinálunk és hogyan érezzük magunkat mindeközben. Te mit szeretnél kezdeni a szakmai életeddel? Biztosan a helyeden vagy és azt csinálod, amit mindig is akartál? 

Kinek ajánlott a karrier coaching?

Számos fiatal nő fél kilépni a komfortzónájából és hajlamos megelégedni azzal, "ami jut". Napközben aktívan utálják az aktuális munkájukat és érzik, hogy "valami nem jó", "ez így nem elég". Holott hazafelé menet arról álmodoznak, hogy megnyitják saját kis cukrászdájukat, belevágnak a családi napközis ötletükbe, megírják a hőn áhított regényt, vagy beíratkoznak arra a fotótanfolyamra. 

De ha erre valóban vágynak, miért halogatják ezeket az álmokat? Miért nem tesznek azért, hogy az álmokból valóság legyen?

Tapasztalaim szerint a kellő magabiztosság és önbecsülés, valamint a pontos vízió és konkrét célok meghatározásának hiánya szab gátat mindennek. Így ügyfeleimet éppen ezeken a területeken igyekszem fejleszteni és segíteni őket abban, hogy végre azt csinálhassák, ami igazán boldoggá teszi őket.

Szóval ha karrierváltásban, a szenvedélyed megtalálásában, saját vállalkozás/projektötlet elindításában gondolkozol és szívesen vennéd a szakmai támogatást, keresss bizalommal!

Karrier coaching fiatal nőknek

“Niki folyamatosan gondolkozásra késztetett. Inspirált arra, hogy valóban nézzek mélyen magamba, és találjam meg az értékeimet, az erősségeimet, amelyek segítségével meg tudom fogalmazni azt az irányt, amerre el szeretnék indulni. Nikinek hála, ma már határozott elképzelésem van a jövőmről”.

TITLE GOES HERE

- Gréczy Lili -

© 2017 by Nikolett Barta. | Adatkezelési tájékoztató | Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • Black Instagram Icon