A mai oktatási rendszer megreformálásra szorul. Hiszek abban, hogy olyan alternatív, iskolán kívüli programokra van szükség, amely felkészíti a Z és Alfa generációsokat a leendő munkaerőpiaci kihívásokra, fejleszti érzelmi intelligenciájukat, kognitív készségeiket, érzékenyíti őket a társadalmi problémákkal szemben, és hozzájárul ahhoz, hogy tudatosabb, boldogabb és egészségesebb felnőttekké váljanak. 

Szerencsére ma már Magyarországon is egyre több ilyen jellegű program indul, azonban ezek száma összességében még mindig elenyésző, több ilyen kezdeményezésre van szükség civil és vállalati oldalról is.

Az elmúlt évek során számtalan olyan alternatív oktatási módszertanra épülő tábornak, kurzusnak, projektnek voltam a megálmodói és kivitelező csapatában, amelyek a fenti célt igyekeznek szolgálni. Ilyen projekt a középiskolásoknak szóló "Így dolgozunk mi", vagy az általános iskolás korú gyerekek számára megálmodott vállalkozási műhely, a "Bridge Bizniscool" is.

Nagy Andrea, szakmai igazgató, tréner, Parrish & Crawler International

“Niki az a szakember, aki minden projektjében megmutatja, hogy az üzleti életben is lehet szívvel dolgozni és így érni el komoly eredményeket. Jó hangulatban, emberi értékek mentén lehet vele együtt dolgozni és így érni el a kitűzött célokat, mérőszámokat."

Oktatásmódszertani fejlesztés

© 2017 by Nikolett Barta. | Adatkezelési tájékoztató | Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • Black Instagram Icon