Az értékteremtő munka az én művészeti ágam

Közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen, ma elsősorban nonformális oktatással, gyerekek és fiatalok fejlesztésével, valamint fiatal nők szakmai támogatásával töltöm a mindennapjaimat. 

Az utóbbi években számos cég és projekt életébe nyerhettem bepillantást: országos konferenciák szervezésétől kezdve a KAPTÁR közösségi iroda operatív vezetésén át belekóstoltam nonprofit szervezetek létrehozásába, működtetésébe és támogatásába, céges CSR programok kidolgozásába, oktatási projektek - Bridge Bizniscool, Edisonkids - létrehozásába.

Az "Így dolgozunk mi" kezdeményezés megálmodója és alapítójaként tréningek, táborok szervezésével, pályaválasztási coachinggal segítem elsősorban az Y és Z generációs fiatalokat, oktatásmódszertani fejlesztőként pedig civil szervezeteknek és vállalatoknak segítek alternatív oktatási programok, képzések kidolgozásában és menedzselésében.

A női közösségek az utóbbi 10 évben kiemelt szerepet töltöttek be az életemben. Az egyetem alatt az Effemine- Egyesület a fiatal nőkért diákszervezet tagja, majd elnökeként foglalkoztam női karriermenedzsmenttel és képzésekkel, 2014-ben megalapítottuk a Business Women’s Network Egyesületet, amely egy üzleti fókuszú nőkből álló nemzetközi közösség, majd 2018 januárjában megszületett a Womenspiration, amely egy önmegvalósító nőknek szóló inspiráló, fejlesztő rendezvénysorozat szakmai workshopokkal és online kurzusokkal.

A csoportos fejlesztések mellett karrier coachinggal, tanácsadással igyekszem támogatni a fiatal, pályakezdő nőket önmaguk és szakmai életútjuk megtalálásában.

Megjelenéseim

IMG_9133.JPG

Éva Magazin

Mi leszel, ha nagy leszel? - nyomtatásban megjelent interjú, 2017.12.

58.JPG

Profession.hu

    Karrier nőként? IGEN!    2018.03.

petrapakophotography_womanspiration-4628

Profession.hu

Így tervezzük meg a karrierünket, 2017.03.

HVG Business

Újragondolt oktatás - nyomtatásban megjelent interjú, 2017.12.

IMG_9939.jpg

Marie Claire (2015)

Feltörekvők: Interjú Barta Nikolettel

Nagy Andrea, tanácsadó, tréner, a Parrish & Crawler alapítója

“Niki az a szakember, aki minden projektjében megmutatja, hogy az üzleti életben is lehet szívvel dolgozni és így érni el komoly eredményeket. Jó hangulatban, emberi értékek mentén lehet vele együtt dolgozni és így érni el a kitűzött célokat, mérőszámokat."

Rólam mondták

Gréczy Lili, Bridge Budapest projektmenedzsere

“Niki folyamatosan gondolkozásra késztetett. Inspirált arra, hogy valóban nézzek mélyen magamba, és találjam meg az értékeimet, az erősségeimet, amelyek segítségével meg tudom fogalmazni azt az irányt, amerre el szeretnék indulni. Nikinek hála, ma már határozott elképzelésem van a jövőmről”.

Szlafkai Éva, kreatív szakember, a Womenspiration társalapítója

"Niki precíz, felkészült, kiváló szervező, hiteles a szakmájában, a munkamorálja kiemelkedő, mindemellett végtelenül kedves és őszinte, én maximálisan bízom a döntésiben. Inspiráló vele az ötletelés, hiszen odafigyel, támogat és "de" helyett "és"-sel kapcsolja össze mondanivalóját a másikéval."

© 2017 by Nikolett Barta. | Adatkezelési tájékoztató | Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • Black Instagram Icon